CAP D’ANY A MARROC

UN VIATGE ÚNIC PER GAUDIR DELS ÚLTIMS DIES DE L’ANY!

Viatge especialment pensat per descobrir el Marroc d’una forma diferent i única, cuidant molt el contacte amb el país i les vivències d’una forma directa. És una ruta amb grup i els trajectes es realitzen amb 4×4 amb conductor o conduït pel mateix client.

Un viatge de 9 dies on es recorreràn els indrets més especials del país com les ciutats de Fez i Marrakech, els poblets de l’Atles on es visitaràn boscos mil·lenaris i poblats de muntanya, i descobrint el gran mar d’arena: el desert, on celebrarem la màgica nit de Cap d’Any!

La nostra prioritat és que sigui un viatge que s’adapti en tot moment al grup, és per això que durant la ruta busquem sempre la comoditat i seguretat de tots els integrants del grup escoltant en tot moment les necessitats de cadascú. El client és el que decideix!

DISSABTE 26
BARCELONA – MARRAKECH

Arribada a l’aeroport de Marrakech a les 19:30 aprox. (Caldrà portar una PCR negativa)
Un cop formalitzada l’entrada al país, ens desplaçarem a l’hotel on farem l’entrega dels vehicles 4×4 i els prepararem per la sortida del dia següent.

Hotel Mitja Pensió

DIUMENGE 27
MARRAKECH – FOUM ZGUID

Aquesta etapa transcorrerà tota per carretera.
Passarem per la Vall de les Kasbas, on hi trobarem poblets amb molt d’encant tot travessant el sistema muntanyós de l’Atles.
Un cop deixem la muntanya enrere, posarem rumb cap al desert, aturant-nos a dinar pel camí al pur ‘estil marroquí’, a base de carn de xai a la brasa a les parades de menjar de la carretera.
Finalment, a l’hora de la posta de sol, arribarem a l’hotel ubicat a les portes del desert.

Hotel Mitja Pensió

DILLUNS 28
FOUM ZGUID – MHAMID

Etapa al més pur estil dels gran raids.
Sortirem de bon matí per fer una pista pedregosa que s’acosta al famós Llac Iriki (llac sec d’uns 60 km aprox.)
Un cop hi arribem, el travessarem per continuar per un riu de sorra per arribar fins al campament ubicat enmig de les dunes on pararem a dinar.
Després de dinar, ens endinsarem a les dunes per arribar a Mhamid i arribarem al punt de deixar les dunes enrere per entrar als grans ‘platoos’ fins arribar a l’hotel.

Hotel Mitja Pensió

DIMARTS 29
MHAMID – MERZOUGA

Aquesta jornada tindrà lloc a una de les antigues pistes del París Dakar, anomenada ‘Pista Prohibida’, que transcorre en paral·lel a la frontera Argelina. És encara una de les zones més inhòspites i genuïnes del desert marroquí, on trobarem petits pobles construïts amb fang i alguna típica ‘haima’ de pastors a la planície.
Cap al tard, arribarem a Merzouga, on ens hostejarem a un hotel al peu de les dunes amb tots els serveis.

Hotel Mitja Pensió

DIMECRES 30
MERZOUGA – MERZOUGA

Serà un dia per gaudir de les dunes al 100%.
Després d’esmorzar posarem rumb cap a un Oasis enmig del desert on pararem a dinar i relaxar-nos. Cap a la tarda sortirem de les dunes per visita un poblat on gaudirem d’un típic concert de música Gnawa.

Hotel Mitja Pensió

DIJOUS 31
MERZOUGA – ERFOUD

Aquesta jornada serà idònia per gaudir d’activitats a les dunes, com per exemple passejades amb camells, conducció de Buggys… i experiementar les sensacions del desert al màxim.
Cap al migdia ens dirigirem a un restaurant per gaudir i degustar la famosa cuina marroquina i en especial de la zona on estarem.
Més tard arribarem al poble d’Erfoud on podrem voltar i visitar les seves botiguetes i mercats típics, o anar directament cap a l’hotel i preparar-nos per la màgica nit: la festa de Cap d’Any!

Hotel Mitja Pensió

DIVENDRES 1
ERFOUD – FÈS

Dia de ruta direcció a la ciutat de Fès i pel camí tornarem a creuar la muntanya de l’Atles.
Farem l’acomiadament amb l’ultim dinar durant la ruta fins a arribar a l’hotel prop de Fès on dormirem.

Hotel Mitja Pensió

DISSABTE 2
FÈS – BARCELONA

L’avió sortirà cap a Barcelona amb vol directe a les 17:20 (aprox.), per tant al matí encara podrem visitar el poble d’Ifrane, anomenat la ‘petita Suissa Marroquí’, i així arribar a l’aeroport a l’hora de dinar.

PREU BASE:
1.100€ per persona

Suplement individual: 250€ per persona

SI VENS AMB EL TEU 4×4
Suplement vaixell Almería-Nador: 500€

SI NO PORTES EL TEU 4×4
Lloguer de cotxe: 170€ al dia

INCLOU

7 nits Mitja Pensió
1 nit Allotjament i Esmorzar (Marrakech)
Tots els dies amb guia Pep Segura (Soloraids)
Sopar de Cap d’Any

NO INCLOU

Bitlles d’avió
Carburant
Dinars durant la ruta
Sopar a Marrakech
Qualsevol cosa no esmentada a l’apartat “Inclou”