Menú Cerrar

Fès

Descobreix amb nosaltres els llocs més interessants de Fès, la primera ciutat imperial de Marroc.

Fès és famosa per la seva Medina, un entorn amb més de 300 barris, 9.000 carrerons i quasi mig milió d’habitants. Perdre’s per aquest màgic lloc és tota una aventura ja que conserva la distribució medieval, on els cotxes no estàn permesos i encara s’hi circula amb carros i cavalls.
Hi podem trobar el barri dels adobers, una visita obligada per veure com treballen els curtidors, o els barris d’artesans on podem trobar varis oficis d’artesania local i fet a mà. Una autèntica joia de Marroc que no et pots perdre. 

Hi ha la possibilitat d’allargar nits, mitja pensió, contractar excursions, una escapada al teu gust segons disponibilitat. Les possibilitats són infinites!

  • Dia 1: Arribada a Fes i trasllat a l’hotel.
  • Dia 2: Temps lliure per gaudir de la ciutat i visita amb la nostra guia local que ens explicarà mil i un detalls d’aquesta meravella de ciutat que acull entre d’altres secrets la universitat més antiga del món, les antigues adoberies que encara estan funcionant amb els seus adobats naturals i els telers manuals amb més de 300 anys d’antiguitat.
  • Dia 3: Trasllat a l’aeroport i viatge de tornada a casa.

Contacta’ns i et farem un pressupost adaptat al que prefereixis.