Menú Cerrar

Marroc Total

Aquest viatge combina l’alta muntanya amb el desert i les dunes, sense oblidar la visita a les dues Ciutats Imperials més importants i de referència turística i cultural del Marroc: Fes i Marràqueix.

Farem rutes per pobles emblemàtics, descobrirem boscos de cedres mil·lenaris i gaudirem de paisatges de somni.

Una ruta de 9 dies per tot Marroc, un viatge ideal per descobrir i gaudir d’aquest país al 100%.

Dia 1- Arribada a Fes i trasllat l’hotel.

Dia 2 FES- Visita guiada per la Medina millor conservada del món on sembla que viatges en el temps. Una ciutat moderna amb una medina que conserva la distribució medieval i on el transport encara es fa amb tracció animal ja que no circulen cotxes pels seus carrers.

Dia 3 ERFOUD – Sortida cap al desert direcció Erfoud passant per una part del sistema muntanyós de l’Atles, de camí veurem boscos de cedres mil·lenaris. Gairebé arribant a destí veurem la posta del sol des del Palmerar més gran del Marroc.

Dia 4 ERFOUD – ORION – JORF -RISSANI- A primera hora del matí prendrem direcció Orió per visitar els monuments d’un excèntric arquitecte alemany. Després veurem les canalitzacions mil·lenàries d’aigua que abastia la Ciutat de Jorf. Acabarem en el mercat de Risani.

Dia 5- Dia important perquè després de visitar les mines d’on s’extreuen fòssils arribarem a les dunes per anar finalment al campament de Haimes. Passarem la nit al voltant del foc i gaudint de l’ambient màgic del desert.

Dia 6- Després d’haver reposat energia ens dirigirem a les Gorges del Tohdra per admirar les escarpades parets als peus de l’Atles i després anirem al Boulmane Dades per passar la nit i poder iniciar al matí següent el viatge cap a Marràqueix.

Dia 7 MARRAKECH- Arribarem a la Ciutat anomenada el Hollywood de l’Àfrica on podrem visitar diferents decorats de pel·lícules com la Mòmia, Indiana Jones, Noè, Babel, Asterix i Cleopatra i moltes altres. També visitarem una de les kashbas millor conservades del món Ait Benhadou per després recórrer la ruta de les mil kashbas i amb la posta del sol arribarem a Marràqueix, una de les ciutats més especials de l’Àfrica amb la seva plaça sempre plena de gent i el seu mercat on pots trobar de tot.

Dia 8 MARRAKECH- De bon matí ens endinsarem al casc antic per descobrir els millors racons dels seus mercats, sense oblidar la plaça JMA Al’Fna amb els seus encantadors de serps.

Dia 9- A l’hora convinguda i després d’un bon esmorzar es realitzarà el trasllat a l’aeroport on finalitza aquesta especial visita a un dels països més meravellosos del món.

Contacta’ns sense compromís i t’oferirem el millor viatge segons el teu gust!