Pep Segura, fundador i director general de Soloraids®, ha combinat l’afició al motor amb la feina i els viatges durant tota la vida.
Però no va ser fins a l’any 2006 quan va decidir professionalitzar la seva passió.

Després d’un viatge a l’Àfrica, va decidir donar una volta a la seva vida i va deixar els altres projectes de banda per endinsar -se en la creació de Soloraids, una agència de viatges majorista especialitzada en travesses en tot terrenys.

Durant tots aquests anys ha viatjat periòdicament a Marroc, Líbia, Tunísia i Jordània.
Els viatges a aquests països són els que l’han fet adquirir una gran experiència sobre el terreny, sent capaç d’aproximar se i aproximar als altres a qualsevol país.

En Pep ha buscat sempre crear un espai on la gent pugui sentir -se entre amics, amb la llibertat de decidir el ritme de la travessa.
Per això ofereix en els seus productes un turisme actiu a través dels paisatges i les cultures, on els clients a més de gaudir del país poden practicar altres activitats.

A més de l’experiència pel nord d’Àfrica arran dels seus viatges, cal destacar també la seva faceta com a pilot de carreres.

Ha participat a rallyes del campionat d’Espanya, en el Dakar a Sud -Amèrica i d’altres curses a l’Àfrica.

Tot això permet que estigui al dia de qualsevol novetat i circumstància de qualsevol país del món, determinant en quin moment és òptim viatjar a cada destí.

En l’actualitat els seus projectes comencen a expandir -se cap a Sud -Amèrica, on vol adquirir la mateixa experiència que al nord d’Àfrica. Per això està viatjant a Argentina, Xile, Perú i Bolívia.