Menú Cerrar

Soloraids® és una agència de viatges d’aventura especialitzada a Marroc. Creada l’any 2006, la nostra idea és transmetre l’experiència i els coneixaments a tota aquella gent que desitgi viure una aventura única i inoblidable. 

Des dels inicis ens hem dedicat a organitzar viatges per a grups i famílies, adaptant els nostres productes al gust dels clients.

El què ens fa únics és la nostra manera de viatjar, una manera molt allunyada de les fórmules clàssiques, on oferim un tracte molt proper i famíliar, de la mà d’en Pep Segura, la principal figura de l’agència.

Disposem d’una àmplia flota de tot-terrenys els quals poden conduir els nostres clients durant les travesses. Gràcies a la gran logística de l’empresa, podem oferir una llibertat total i una sensació de comoditat durant tot el viatge. Amb Soloraids és el client el que decideix en tot moment.

Al ser una agència majorista també gestionem tot tipus de bitllets d’avió, vaixell, entre d’altres, perquè no t’hagis de preocupar de res més, només de gaudir de l’experiència.

 

Soloraids s’ha convertit en una empresa de turisme actiu, on el client, a part de gaudir de l’entorn, les ciutats i els hotels, també té l’oportunitat d’apropar­se a les cultures i practicar altres activitats.

Experiència

L’any 2006 vam realitzar el primer d’una llarga llista de viatges al nord d’Àfrica, durant 10 dies vam estar en contacte amb la gent autòctona del Marroc, coneixent la seva cultura i els indrets més insòlits del país. A partir d’aquí i fins a l’actualitat Soloraids ha estat 15 dies mensuals al Marroc amb diferents grups de clients.

Posteriorment vam ampliar els nostres projectes a Líbia on des de 2008 hem fet 10 travesses. Després de Líbia va arribar al 2010 Jordània, la ciutat de Petra, el desert jordà, els rius i les muntanyes.
En l’actualitat els projectes de Soloraids s’han expandit també a l’altra banda de l’Atlàntic, viatjant a Xile, Bolívia, Perú i Argentina.