Soloraids® és una agència de viatges creada l’any 2006 amb la intenció d’especialitzar-se en viatges en 4×4.

La nostra idea és que tant els conductors més experimentats com aquells altres que mai no han conduït fora de carretera, puguin gaudir de la mateixa sensació en conduir un 4×4 per pistes i dunes.

Des dels inicis ens hem dedicat a organitzar viatges per a grups i famílies, adaptant els nostres productes segons els clients perquè gaudeixin d’una experiència única i propera entre amics.

En definitiva, la diferència amb la resta és la nostra manera de viatjar, una manera molt allunyada de les fórmules clàssiques, on oferim un tracte molt proper de la mà d’en Pep Segura, la principal figura de l’agència.

Ens fa únics també la flota de tot- terrenys de la qual disposem i que els clients poden conduir durant les travesses.

Aquesta fórmula dóna una sensació d’aventura i llibertat que no tenen amb altres viatges organitzats, ja que és el client el que decideix on parar.
Amb nosaltres el client sempre decideix!

A més, com agència majorista podem gestionar tot tipus de bitllet d’avió, vaixell i d’altres.


Soloraids® s’ha convertit en una empresa de turisme actiu, on el client a més de gaudir de l’entorn, les ciutats i els hotels també té l’oportunitat d’apropar se a les cultures i practicar altres activitats.

ESPECIALITZATS EN
VIATGES AL MARROC

LLIBERTAT I FLEXIBILITAT
DURANT LES TRAVESSES

FLOTA PRÒPIA DE
VEHICLES 4X4

RUTES PERSONALITZADES
I A MIDA

EXPERIÈNCIA

L’any 2006 vam realitzar el primer d’una llarga llista de viatges al nord d’Àfrica, durant 10 dies vam estar en contacte amb la gent autòctona del Marroc, coneixent la seva cultura i els indrets més insòlits del país.

A partir d’aquí i fins a l’actualitat Soloraids® ha estat 15 dies mensuals al Marroc amb diferents grups de clients.

Posteriorment vam ampliar els nostres projectes a Líbia on des de 2008 hem fet 10 travesses. Després de Líbia va arribar al 2010 Jordània, la ciutat de Petra, el desert jordà, els rius i les muntanyes.

En l’actualitat els projectes de Soloraids® s’han expandit també a l’altra banda de l’Atlàntic, viatjant a Xile, Bolívia, Perú i Argentina.