Menú Cerrar

Setmana Santa

Descobreix i gaudeix d’una experiència única pensada especialment per viure­-la en família. Posem especial atenció en què els nens gaudeixin tant com els pares. 

El viatge al Marroc ens apropa a la cultura d’aquell país i ens permet descobrir tota la seva essència

Aquest viatge combina l’alta muntanya amb el desert i les dunes. També visitem les dues ciutats imperials més importants i de referència turístic­cultural del Marroc, Fes i Marràqueix.

DIA 1 FEZ– Arribada a l’aeroport de Fes cap a la tarda-vespre. Trasllats al Riad dins la Medina de Fes.

DIA 2 FEZ– Visita amb una guia local per la Medina més ben conservada del món on sembla que viatgis en el temps. Aquesta joia encara conserva la distribució medieval on tot el transport es fa amb rucs ja que no hi poden circular cotxes pels seus carrerons.

DIA 3 FEZ- ARFOUD– Sortida al matí amb el guia amb 4×4 cap al desert direcció Erfoud travessant una part del sistema muntanyós de l’Atlas. De camí veureu els boscos de cedres mil·lenaris amb els seu micos de berberia (en una de les parades els podrem donar menjar).
Arribant a destí tindrem l’espectacle de la posta de sol sobre el Palmeral més gran de Marroc.

DIA 4 ARFOUD – De bon matí sortirem amb el 4×4 a fer una ruta per veure diferents vessants i curiositats de la vida del Sud de Marroc, veurem les canalitzacions mil·lenàries que portaven aigua de les muntanyes a la ciutat de Jorf, també visitarem mina de fòssils i acabarem amb la visita als mercats de Rissani o Erfoud.
Arribada a l’hotel on es podrà disfrutar del Spa.

DIA 5 ARFOUD- JAIMA (nit al desert) – Després d’un bon esmorzar ens dirigirem cap a les dunes on gaudirem pel camí d’un màgic entorn de pistes Dakarianes amb poblets molt pintorescs. Arribata als peus del desert ens podrem endinsar amb Dromedaris o altres mitjans.
Sopar i dormir a les dunes a un campament de Haimes.

DIA 6 JAIMA – MAHMID – Després de gaudir d’una de les sortides de sol més espectaculars, a les dunes, esmorzarem i un cop fora del desert, posarem rumb a l’Atlas, passarem per poblats autèntics Berebers i a l’arribar visitarem les espectaculars  Gorges del Todra.

DIA 7 Foum ZGUID- MARRAKECH- Al matí posarem rumb cap a Marràqueix, passant per Ouarzazate, ciutat considerada el Hollywood d’Àfrica on s’hi ha rodat multitud de pel·lícules conegudes i es podràn visitar els estudis de cinema. També veurem la Kasbah Ait Benhadou, on a part de ser preciosa també ha estat escenari de pel·lícules com Indiana Jones. Seguirem el camí per l’espectacular coll del Tichka i arribarem a Marràqueix.

DIA 8 MARRÀQUEIX- Dia lliure de visita per la ciutat màgica de Marràqueix.

DIA 9 MARRÀQUEIX– Data de tornada a casa. A l’hora convinguda ens dirigirem a l’aeroport per prendre el vol de tornada. Fi dels nostres serveis.

Contacta’ns i et farem un pressupost adaptat al que prefereixis.