Menú Cerrar

Trekking Atles + Desert

Us agraden les excursions? Gaudir de la naturalesa i fer esport? Aquest viatge es per vosaltres! Una ruta per l’Atles fent trekking i combinant el desert. 

Podràs gaudir d’una excursió  pel maravellós Parc Natural del Djebel M’Goun, les Gorges d’ Ifess-Fess i les Gorges del Tohdra, entre d’altres destins impressionants.

També podrem arribar fins al desert, el màgic mar d’arena, i descobrir la varietat de paisatges i naturalesa que té Marroc. 

  • DIA 1: Arribada a l’aeroport de Fes cap a la tarda. Trasllats a l’hotel o riad.
  • DIA 2: Dia de visita guiada per la Medina amb una guia local.
  • DIA 3: Sortida al matí amb el guia amb 4×4 direcció al desert, a Erfoud, travessant una part del sistema muntanyós de l’Atles.
  • DIA 4: Dia de ruta per veure diferents vessants i curiositats de la vida del Sud de Marroc. (canalitzacions d’aigua mil·lenàries, Mina de fòssils, mercats de Rissani o Erfoud…) 
  • DIA 5: Ens dirigirem cap a les dunes per gaudir d’un màgic entorn de pistes Dakarianes amb poblets molt pintorescs. Un cop arribem a ls peus del desert ens podrem endinsar amb dromedaris o altres mitjans.
  • DIA 6: Després d’esmozar sortirem de les dunes i posarem rumb a l’Atles on passarem per poblats autèntics Berebers i al arribar visitarem les espectaculars  Gorges del Todra
  • DIA 7 i 8: Ens endinsarem amb 4×4 a les profunditats del Atles Central, descobrint paisatges espectaculars i poblats de pastors. Arribarem al punt de partida de la nostra ruta, on deixarem els cotxes per caminar durant 3 o 4 hores recorrent el Parc Natural del Djebel M’Goun, la segona muntanya més alta del país (4.068 metres). Creuarem les Gorges d’ IFESS-FESS, lloc on només s’hi pot arribar a peu o amb mules. A l’hora de dinar pararem a Fer un pic-nic.
  • DIA 9: Posarem rumb cap a Marràqueix passant per Ouarzazate, ciutat considerada el Hollywood d’Àfrica. També podem contemplar la Kasbah Ait Benhadou i seguirem el camí per l’espectacular coll del Tichka i arribarem a Marraqueix per passar la nit.
  • DIA 10: Dia lliure per visitar la ciutat de Marraqueix, endinsant-nos per la seva medina i passejant pels carrers més emblemàtics. Tornada a casa.

Contacta’ns i et farem un pressupost adaptat al que prefereixis.