Viatges flexibles: possibilitat d’allargar nits, contractar excursions, variar recorreguts… Personalitza-ho al teu gust!

Si ets un amant de la natura i de les excursions, aquest viatge és per tu: una ruta completa per l’Atles amb excursions de trekking combinant el desert.

Podràs gaudir d’una màgica excursió pel meravellós Parc Natural del Djebel M’Goun, les Gorges d’Ifess-Fess i les Gorges del Todra, entre d’altres indrets muntanyosos de l’Atles.També ens aproparem al majestuós mar d’arena, el desert, i descobrir els contrasts de paisatges i la varietat de Marroc.

Una ruta plena de contrastos i d’aventura a l’aire lliure!

 • DIA 1
  Arribada a la ciutat de Fez i trasllats a l’hotel o Riad.
 • DIA 2
  Visita guiada a Fez per la medina més ben conservada del món
 • DIA 3
  Sortida al matí amb el guia amb 4×4 direcció al desert, a Erfoud, travessant una part del sistema muntanyós de l’Atles.
 • DIA 4
  Dia de ruta per veure diferents vessants i curiositats de la vida del Sud de Marroc. Es poden visitar canalitzacions d’aigua mil·lenàries, les famoses Mines de Fòssils, els mercats de Rissani o Erfoud…
 • DIA 5
  Posarem direcció a les dunes per gaudir d’un màgic entorn de pistes Dakarianes amb poblets pintorescs. Un cop arribem als peus del desert ens podrem endinsar a les dunes amb dromedaris o 4×4 per gaudir del màgic mar d’arena.
 • DIA 6
  Després d’esmorzar deixarem les dunes enrere i posarem rumb cap a l’Atles on creuarem autèntics pobles Berebers i al arribar visitarem les espectaculars Gorges del Todra.
 • DIA 7 i 8
  Ens endinsarem amb 4×4 a les profunditats de l’Atles Central, descobrint paisatges espectaculars i poblats de pastors. Un cop arribem al punt de partida de la nostra ruta, deixarem el cotxe per començar una excursió a peu d’unes 3 o 4 hores recorrent el Parc Natural del Djebel M’Goun, la segona muntanya més alta del país (4.068 metres).
  Creuarem les Gorges d’Ifess-Fess, un indret on només s’hi pot arribar a peu o amb mules i pararem a dinar i descansar fent un pícnic.
 • DIA 9
  Ens llevarem enmig de l’Atles Central i posarem rumb cap a la ciutat de Marrakech passant per Ouarzazate, ciutat considerada el Hollywood d’Àfrica pels seus famosos estudis de cinema.
  Pel camí visitarem la Kasbah Ait Benhaddou i seguirem el camí baixant per l’espectacular Coll del Tichka.
  Arribarem al vespre per dormir a Marrakech.
 • DIA 10
  Dia lliure per visitar la ciutat de Marrakech, endinsant-nos i visitant la seva Medina i passejant pels carrers més famosos.

Contacta amb nosaltres i consulta tota la informació referent a preus i disponibilitats!